Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Maak de bosui schoon en snijd hem in ringetjes.
-
Maak de champignons schoon en halveer ze of snijd ze in vieren.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de bosui en de champignons enkele minuten.
-
Schenk er 100 ml water bij.
-
Bestrooi de vis met peper en leg de vis in het vocht. Stoof de vis met een deksel op de pan in ca. 8-10 minuten gaar.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
-
Neem de vis voorzichtig uit de pan.
-
Klop de kookroom en de dille door het vocht. Leg de vis weer in de saus.
-
Serveer de aardappelen en de groente erbij.
Ingrediënten over?
Kookroom:
Bewaar een restje kookroom in het gesloten flesje of pakje in de koelkast maximaal 3 dagen. Gebruik een restje om soep smaak te maken, zoals deze paddenstoelensoep.