Bereiding
- Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengel in dunne boogjes.
- Snijd van de appel 6 dunne schijfjes en de rest in blokjes, druppel er wat citroensap over om verkleuring te voorkomen. Verdeel de vis in stukjes en meng met de appelblokjes en bleekselderij.
- Halveer de mini-paprika’s in de lengte en maak ze schoon.
- Vul de paprikahelften met het mengsel en garneer met een schijfje appel.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Gestoomde makreel:
Gestoomde makreel kan min of meer ongemerkt bederven. Daarom moet bij voorverpakte gestoomde vis goed op de houdbaarheidsdatum gelet worden en moet het bewaard worden en in de koelkast bij 4°C. Na opening van de verpakking is gestoomde makreel nog 2 dagen houdbaar in de koelkast. Dat geldt ook voor niet verpakte gestoomde makreel. Makreel is ook lekker op deze toast met makreel.
Ook op de foto:
Gevulde tomaatjes, gevulde champignons en witlofschuitjes.