Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Verdeel de havermout en hazelnoten over de bakplaat. Meng de olie erdoor.
-
Rooster het mengsel in het midden van de oven in 10-15 minuten lichtbruin. Schep halverwege een keer om.
-
Snijd het gedroogde fruit in reepjes en schep met de rozijnen door het havermoutmengsel.
- Voeg het lijnzaad en de kaneel toe.
-
Bewaar de granola in een goed afsluitbare pot.
Variaties
Lekker met halfvolle yoghurt of verrijkte sojayoghurt. Je kunt er ook vers fruit bij serveren. De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.