Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de courgette en de paprika schoon en snijd ze in blokjes.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd ze in snippers.
-
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
-
Was de rozijnen.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze peper, wat koriander en kaneel.
-
Schep alles door elkaar in een tajine of braadpan en meng er nog wat peper, koriander, kaneel en de olie door.
-
Zet de pan met een deksel erop, op klein vuur. Laat het gerecht in 20 minuten gaar sudderen. Schep het eventueel een keer om.
-
Serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een schaaltje met water maximaal 2 dagen in de koelkast. Gebruik de rest met ananassalsa.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.