Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Snijd de kipfilet in repen.
-
Schep het citroensap en wat peper door de kip.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Bak de kip in 1 eetlepel olijfolie bruin.
-
Roerbak de roerbakgroente in 6-8 minuten mee gaar.
-
Roerbak de laatste minuten de champignons mee.
-
Pel de knoflook.
-
Was de basilicum.
-
Pureer de basilicum met 1 eetlepel water, de overgebleven lepel olijfolie en het teentje knoflook fijn.
-
Maak het gerecht op smaak met de basilicumpasta en wat peper.
Ingrediënten over?
Basilicum:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de basilicum onderin de koelkast. Het is nog ongeveer 5 dagen houdbaar.
Gebruik de rest van de basilicum in dit eenpansgerecht met pecannoten.