Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de spitskool en snijd in repen.
- Was de bosui en snijd in ringen.
- Maak de appel schoon en snijd in blokjes.
- Snijd de kalkoen in blokjes, bestrooi met kerriepoeder en peper en was je handen.
- Bak de kalkoen in de margarine lichtbruin.
- Bak de appel en bosui even met de kalkoen mee.
- Voeg wat water toe en laat de kalkoen in 8-10 minuten gaar worden.
- Stoom de spitskool in weinig water met de deksel op de pan in enkele minuten gaar.
- Was de selderij en snijd klein.
- Roer de zuivelspread en selderij door de spitskool en warm goed door.
- Serveer de rijst bij de spitskool en kalkoen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.