Bereiding
- Pel de ui en snijd heel fijn.
- Snijd de tomaten in kleine stukjes.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit.
-
Snijd het vruchtvlees in blokjes en meng er de ui, tomaat en koriander door.
- Breng de salsa op smaak met peper en zet tot het serveren koud.
-
Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Warm de grill of grillpan voor.
-
Wrijf het vlees in met peper en druppel er wat olie over.
-
Gril de karbonades op de grill in 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Maak de witlof schoon en snijd de struikjes in repen. Kook de witlof in een paar lepels water in 5 minuten gaar.
-
Schep de salsa op het vlees en serveer de aardappelen en de witlof erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Witlof:
Bewaar de witlof 7 tot 10 dagen in de koelkast. Vries de witlof eventueel in, en bewaar het maximaal 1 jaar. Kook de witlof dan eerst kort. Gebruik de overige struikjes witlof in een salade met sinaasappel.