Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- Meng de olie met wat peper, de Provençaalse kruiden en het citroensap tot een marinade.
- Maak de aardappelen schoon en snijd in stukken.
-
Schep de helft van marinade door de aardappelen en leg ze op een bakplaat.
-
Neem het vel van de kippenbouten en wrijf de bouten in met de rest van de marinade. Leg naast de aardappelen op de bakplaat en was je handen.
- Bak de kip met aardappelen in de oven in 45-50 minuten gaar en goudgeel. Schep halverwege om.
-
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in 5 minuten gaar.
- Serveer de broccoli bij de kip en aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.