Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Was de appel en snijd hem in dunne partjes.
-
Snijd de kipfilet in repen.
-
Bak de kip in de olie goudbruin.
-
Fruit de kerrie en de ui kort mee.
-
Voeg de kokosmelk, 150 ml water, het stukje bouillontablet en de appel toe.
-
Stoof het geheel in 10 minuten gaar. Geef de rijst en de sperziebonen erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van bouillon.
Ingrediënten over?
Kokosmelk:
Bewaar een rest kokosmelk in een goed afsluitbaar koelkastdoosje en bewaar het maximaal 4 dagen in de koelkast. Een paar lepels kokosmelk maken ook deze broccolischotel met couscous romig op smaak.
Vries de rest in een diepvriesdoosje in. In de diepvries is kokosmelk nog 3 maanden houdbaar.