Bereiding
- Was de citroen en rasp een kwart van de schil in een schaaltje. Pers een halve citroen uit.
-
Was de munt en snijd of knip de blaadjes fijn.
-
Maak een dressing van het citroensap, de olie, de gesneden munt, geraspte citroenschil en wat peper.
-
Schil het stuk knolselderij en schaaf het met een dunschiller, kaasschaaf of mandoline in dunne plakjes.
-
Meng er direct de citroen-muntdressing door.
-
Snijd de schil van de mandarijn en snijd hem in dunne plakken.
-
Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd hem over de gehele lengte in plakjes.
-
Verdeel de knolselderij over vier bordjes en maak op met de plakjes mandarijn, appel en een handje pecannoten, cranberry's en rucola.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Knolselderij:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk knolselderij maximaal 4 dagen in de koelkast.
Verwerk de rest van de knolselderij in een linzensoep.