Bereiding
- Was de citroen en rasp een kwart van de schil. Pers de helft uit.
-
Was de munt en snijd fijn.
-
Maak een dressing van het citroensap, de olie, munt, citroenschil en wat peper.
-
Schil de knolselderij en schaaf het met een dunschiller, kaasschaaf of mandoline in dunne plakjes.
-
Meng er direct de citroen-muntdressing door.
- Schil de mandarijn en snijd in dunne plakken.
- Maak de appel schoon en snijd over de lengte in plakjes.
- Leg de knolselderij op het bord en verdeel de mandarijn, appel, pecannoten, cranberry's en rucola over.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Knolselderij:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk knolselderij maximaal 4 dagen in de koelkast.
Verwerk de rest van de knolselderij in een linzensoep.