Bereiding
- Snijd de koolraap in dunne plakken. Snijd de plakken in kleine blokjes.
-
Kook de koolraap in weinig water in 10 minuten net gaar.
-
Was de rozijnen.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook.
-
Meng de rozijnen met de couscous in een kom en schenk de bouillon erover. Roer met een vork los en laat afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
-
Fruit de bosuien met de ras el hanout en het komijnzaad in de margarine zacht.
-
Spoel de kikkererwten in een zeef af.
-
Warm de kikkererwten mee met de bosui.
-
Meng de koolraap en de kikkererwten met bosui door de couscous en maak eventueel op smaak met wat ras el hanout.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Bosui:
Gebruik de rest van de bosui door de soep, salade of in een pasta met notenragout. Bewaar bosui maximaal 1 week in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.