Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon en kook ze in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met kipkruiden of peper en paprikapoeder.
-
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.
-
Was de selderijblaadjes en knip ze klein.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Giet de gare aardappelen af en stamp ze fijn.
-
Maak er met de hete melk en de zuivelspread een puree van. Roer er de bosui en de selderij door en warm de puree goed door.
-
Serveer de kip en de sperziebonen erbij.
Allergie-informatie
Kijk voor het gebruik van margarine op het etiket.
Ingrediënten over?
Bosui:
Gebruik de rest van de bosui gesnipperd op brood, door een soep of in een salade. Bewaar bosui maximaal 1 week in de koelkast. Gebruik bosui voor dit varkenshaasje.