Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Snijd het lamsvlees in blokjes en bestrooi met de gemalen koriander en wat peper.
-
Verwarm de helft van de margarine in een braadpan en bak het vlees bruin.
-
Bak de ui en bleekselderij kort mee.
-
Voeg het laurierblad en water toe en stoof het vlees in 30 minuten gaar.
-
Was de courgettes, halveer in de lengte en snijd in plakken.
-
Verwarm de rest van de margarine en bak de courgette in 5 minuten gaar.
- Garneer het vlees met de koriander en serveer met de courgette en rijst.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Koriander:
Wikkel de rest van de koriander in 2 vellen nat keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 3 dagen houdbaar.
Verwerk de overige bleekselderij bijvoorbeeld in een smaakvolle selderijstamppot.