Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de paprika in blokjes en de prei in dunne ringen.
- Verhit de olie en fruit de prei zacht.
-
Voeg de paprika en de tomatenblokjes toe en laat dit 10 minuten sudderen.
-
Kook de lasagnebladen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verdeel de makreel in stukjes en schep ze voorzichtig door de groentesaus. Breng op smaak met peper.
-
Laat de spinazie ontdooien en druk het vocht eruit. Breng op smaak met nootmuskaat.
-
Warm de grill voor.
-
Schep een beetje saus op de bodem van een ovenvaste schaal.
-
Leg er lasagnevellen op. Verdeel de spinazie erover.
-
Dek af met vellen lasagne en schep de rest van de groente-makreelsaus erop. Leg de rest van de lasagne erop.
-
Roer de kaas door de yoghurt en verdeel dit over bovenkant van de lasagne.
-
Laat de lasagne onder de hete grill in 10 minuten lichtbruin kleuren.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Makreel:
Bewaar de rest van de makreel goed afgesloten onderin de koelkast nog 2 dagen. Heel lekker in deze couscoussalade.