Bereiding
- Bereid de linzen volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
-
Pel de ui en snijd klein.
- Maak de peper schoon een snijd klein.
-
Fruit de ui met de kerrie en het komijnzaad in de olie. Voeg de peper, kokosmelk en tomatenblokjes toe en laat de saus 10 minuten koken.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil eventueel de stelen en snijd in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in 4 minuten gaar.
-
Schep de linzen door de saus en serveer de broccoli erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Rode peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plasticfolie en bewaar het nog 2–3 dagen.
De rest van de peper en wat kokosmelk zijn bijvoorbeeld lekker in deze aardappelcurry met ei.