Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon, snijd ze in stukjes en kook ze in 10 minuten beetgaar.
-
Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Snijd het teentje knoflook klein.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Bak de tofu met de knoflook en de bosuitjes in de olie bruin.
-
Neem de pan van het vuur en roer er citroensap, royaal Italiaanse kruiden en wat peper door.
-
Meng dit door de afgegoten pasta en laat het afkoelen.
-
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
-
Schep de sperziebonen en de gehalveerde tomaatjes door de pasta.
-
Was de peterselie en de selderij en knip het klein.
-
Was het stukje komkommer en schaaf het in linten.
-
Maak de salade op smaak met de peterselie en de selderij en eventueel nog wat citroensap en peper en leg de komkommer erbij.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast. Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.
Gebruik de rest van de tofu in deze groentestoofpot.