Bereiding
- Maak de aardappelen schoon en snijd in blokjes.
- Was de groente, schil de koolraap en snijd alles klein.
-
Verwarm de olie en bak de prei kort aan.
-
Voeg de rest van de groente en de aardappelen toe met het water, laurierblad en de Provençaalse kruiden. Kook dit 5 minuten.
-
Scheur de halve boterham in stukjes en week in wat water.
- Kneed het brood door het gehakt. Voeg gehaktkruiden volgens de aanwijzingen op de verpakking toe. Vorm balletjes van het gehakt en was je handen.
-
Schep de gehaktballetjes door de soep en kook in 10-15 minuten gaar.
-
Rooster de rest van het brood licht, snijd in repen en serveer bij de soep.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.