Bereiding
- Maak de bloemkool schoon en snijd in stukjes.
-
Pel de uien en knoflook en snijd fijn.
- Hak de amandelen grof.
-
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Voeg 4 minuten voor het einde van de kooktijd de bloemkoolstukjes toe.
-
Warm de oven voor op 200 °C.
-
Verwarm de olie in een pan en fruit de uien en knoflook.
-
Voeg het meel toe en bak dit een paar minuten mee.
-
Voeg de melk in delen toe en roer steeds goed om klontjes te voorkomen.
-
Voeg de tijm, peper, nootmuskaat en het stuk bouillontablet toe en laat een paar minuten koken.
-
Meng de bloemkool, pasta en de helft van de amandelen door de saus en verdeel het mengsel over een schaal.
-
Verdeel de kaas en de rest van de amandelen over de pasta en laat het gerecht in 20 minuten goudgeel kleuren in de oven.
Ingrediënten over?
Bloemkool:
Bewaar bloemkool in de koelkast. Maak er deze lekkere bloemkoolcurry met kikkererwten van.