Extra informatie
Dit recept maakten we samen met Gülsah Kayar
Gülsah Kayar van diëtistenpraktijk Nutry weet wat ze doet in de keuken. Ze maakt gerechten vol smaak én als diëtist zorgt ze er ook voor dat het gezond is. Meer recepten van Gülsah:
Variaties
Gebruik in plaats van 2 theelepels peperpuree (biber salçasi) 1 theelepel sambal. En je kunt een (Turks) bruinbrood vervangen door 4 bruine boterhammen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tomatenpuree:
Doe de tomatenpuree over in bewaarbakje als je het blik of de pot hebt geopend. Gooi blikken of potten die ongeopend bol staan weg. Bewaar het maximaal 3 dagen in de koelkast. Vries de tomatenpuree eventueel in porties in plasticfolie in en bewaar het maximaal 12 maanden.