Bereiding
- Schil de gember en rasp fijn.
- Maak de peper schoon. Snijd de helft van de peper in reepjes en snijd de andere helft fijn.
- Pel de knoflook en snijd fijn.
-
Meng de fijngesneden peper met de gember en knoflook.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes. Schep het gembermengsel erdoor en laat dit 30 minuten afgedekt in de koelkast staan.
-
Hak de pinda´s grof.
-
Was de selderij en snijd klein.
-
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bak de tofu met de specerijen in de hete olie aan alle kanten lichtbruin.
-
Voeg de roerbakgroente en de rest van de peper toe en bak dit in een paar minuten gaar.
-
Voeg de mie toe en laat het heet worden.
- Breng de mie op smaak met de selderij en ketjap en garneer met de pinda's.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een schaaltje met water maximaal
2 dagen in de koelkast. Maak er deze lekkere paddenstoelencurry mee.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.