Bereiding
- Maak de groente schoon en snijd klein.
- Pel de knoflook en snijd fijn.
-
Verwarm de olie en bak hierin de prei, knolselderij en de helft van de knoflook een paar minuten.
-
Voeg de pompoen, wortel, het water en stukje bouillontablet toe.
-
Breng dit aan de kook en laat het 15 minuten op lage temperatuur zacht koken.
-
Rooster de helft van het brood lichtbruin en bros.
-
Was de basilicum.
-
Maal het geroosterde brood met de rest van de knoflook, de noten en basilicum tot grove korrels in een keukenmachine of met een staafmixer.
-
Rooster de rest van het brood licht en snijd schuin doormidden.
- Spoel de witte bonen af en laat uitlekken.
- Roer de groene kool en de witte bonen door de soep. Laat de soep nog 5 minuten koken.
-
Strooi de kruimels brood over de soep en serveer het geroosterde brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.