Bereiding
- Was de takjes munt en doe 2 takjes in een kom.
-
Voeg het citroensap en een paar lepels water toe. Kneus de takjes munt stevig met een lepel en laat even trekken.
-
Verdeel de gekneusde munt en rest van de takjes munt over 4 glazen.
-
Vul de glazen verder met het bronwater.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Munt
Wikkel de rest van de munt in 2 velletjes nat
keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. De munt is nog ongeveer 5
dagen houdbaar.
Thee van munt is ook heerlijk. Doe een paar afgespoelde takjes
munt in een groot glas of in de theepot en schenk er kokend water over.
Op zoek naar meer verkoelende drankjes?
Citroensquash
Peach and ginger
Frambozenmocktail
Meloen-gembermocktail
Cassiscooler