Materialen
Bakpapier, bakplaat of airfryer
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Leg de wraps op elkaar en snijd in 4 driehoeken. Snijd elke
driehoek door de helft zodat je 8 driehoeken krijgt. Snijd daarna alle
driehoeken in 4 kleinere driehoeken.
- Doe de olie, komijn en paprikapoeder in een kom en schep hier de wrap driehoeken door.
-
Verdeel
over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 8-10 minuten knapperig in
de oven of airfryer.
- Was de bonen en laat goed uitlekken.
- Was
de tomaat en koriander. Snijd de tomaat in stukjes en snijd de koriander fijn.
-
Halveer
de avocado, schep het vruchtvlees met een lepel eruit en snijd in blokjes.
-
Garneer de nacho's met de bonen, tomaat en kaas en rooster nog 5 minuten tot de kaas goudgeel en gesmolten is.
-
Meng
ondertussen de zuivelspread met limoensap.
- Serveer de nacho's met het zuivelspreadmengsel.
Extra informatie
In deze receptvideo zie je hoe je stap voor stap deze heerlijke nacho's maakt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze 'Kies Ik Gezond?'-app