Bereiding
- Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de olie en bak hierin de ui glazig.
-
Roerbak de venkel enkele minuten mee.
-
Voeg de roerbakreepjes en overige groente toe en roerbak het geheel enkele minuten.
-
Voeg peper en een scheutje water toe en smoor de groente verder gaar.
Extra informatie
Vleesvervanger: Wil je zeker weten dat je vleesvervanger in de
Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis app
'Kies Ik Gezond?' Of lees het etiket. Bekijk de
criteria voor een goede vleesvervanger.
Variaties
Gebruik voorgesneden wokgroente en je bent nog sneller klaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bak overgebleven champignons met een beetje ui of prei en eet ze op brood.
Bewaar champignons in een papieren zak of plastic bakje. Ze zijn 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast.