Bereiding
- Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.
-
Verwijder van het stukje peper de pitjes en snijd de peper in smalle ringen.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in repen of plakjes.
-
Bak het bosuitje met de paddenstoelen en de peper in de hete olie in een paar minuten gaar.
-
Roer er de zwarte bonensaus door en warm dit even mee.
-
Verdeel het over 2 borden en strooi het sesamzaad erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Spaanse peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2–3 dagen. Lekker in een soep of door een koolsalade, zoals deze koolsalade met pindadressing.