Bereiding
- Maak de paksoi schoon en snijd in repen.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Schil de gember en rasp fijn.
- Maak de peper schoon en snijd in ringetjes.
-
Was de tomaten en snijd in stukken.
-
Fruit de knoflook en gember zacht in de helft van de olie.
- Roerbak de paksoi en peper een paar minuten mee.
-
Bak de tomaten in de rest van de olie.
-
Kook ondertussen de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Spoel de zwarte bonen af en schep door de paksoi.
- Bak 2 minuten mee en breng op smaak met wat citroensap.
-
Schep de tomaat door de macaroni en serveer dit bij de paksoi.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Rode peper:
Bewaar een rode peper maximaal 7 dagen in de koelkast.
Lekker in een soep of in deze rode rijstsalade.