Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de broccoli schoon. Snijd de stelen in stukjes en verdeel de rest in roosjes.
-
Pers de sinaasappels uit.
-
Wrijf de stukken vis in met wat limoensap en peper.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide kanten bruin.
-
Bak de ringetjes bosui even mee.
-
Voeg het sinaasappelsap toe en stoof de vis in 5 minuten verder gaar.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
-
Roer de maïzena met wat water en limoensap tot een papje en bind hiermee het stoofvocht.
-
Was de koriander, knip het klein en strooi het over de vis.
-
Geef de rijst en de broccoli erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Beetje limoensap nodig? Snijd de limoen niet door, maar prik er een gaatje in en knijp er wat sap uit. Gebruik eventueel limoensap uit een flesje. Een flesje limoensap is in de koelkast afgesloten weken houdbaar.
Bewaar de rest van de koriander in een velletje nat keukenpapier onderin de koelkast nog ongeveer 4 dagen. De koriander is heel lekker in deze kruidige gehaktkoekjes met couscous.