Bereiding
- Meng het boekweitmeel en het rijstmeel in een kom.
-
Maak een kuiltje in het midden en breek daarin de eieren.
-
Voeg de helft van de melk toe en klop dit tot een glad beslag.
-
Verdun dit met de rest van de melk.
-
Laat het beslag een half uur staan en roer het nog een keer goed door.
-
Verhit een koekenpan goed en laat er een beetje margarine in bruin worden.
-
Schep een soeplepel beslag in de koekenpan en laat dit uitlopen tot de bodem is bedekt.
-
Keer de pannenkoek als de bovenkant droog is en bak de andere kant lichtbruin.
-
Bak pannenkoeken tot het beslag op is.
Allergie-informatie
Gebruik meelsoorten met het glutenvrij logo.
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.