Bereiding
- Was de nectarines, halveer ze en verwijder de pit.
-
Was de munt en snijd klein.
-
Halveer het vanillestokje in de lengte.
-
Pers de sinaasappel uit.
-
Leg 2 halve nectarines ieder op een stuk aluminiumfolie en vul de holtes met de munt. Leg de andere helft er op.
-
Leg er een half vanillestokje op en druppel er wat sinaasappelsap op.
-
Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Laat de nectarine in het folie in een pan met een bodempje water in 10 minuten zacht worden.
-
Leg de papillotten op borden en vouw ze open.
Variaties
Je kunt vanille-aroma gebruiken in plaats van een vanillestokje. Druppel dan wat over de vrucht samen met het sap van de sinaasappel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Nectarines:
Bewaar nectarines zo koel mogelijk. Ze zijn in de koelkast ongeveer 7 dagen houdbaar en buiten de koelkast ongeveer 3 dagen.