Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de kipstukjes in de hete olie lichtbruin.
- Voeg de roerbakgroente toe en bak op middelhoge temperatuur in 5-10 minuten met de kipstukjes gaar.
- Voeg de tomaten en een scheutje water toe.
- Breng de saus op smaak met Italiaanse kruiden en peper en laat 5 minuten inkoken.
- Meng de pasta met de groentesaus.
Extra informatie
Wil je zeker
weten dat je vleesvervanger in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies Ik Gezond?-app. Of lees het etiket. Bekijk de criteria
voor een goede vleesvervanger.
Variaties
Houd je (kind) van een gladde saus? Pureer de saus zonder kipstukjes en voeg daarna de stukjes weer toe. Breng de saus ook eens op smaak met knoflook(poeder) en strooi er wat geraspte, oude 30+ kaas over.
De
kruidenmix voor Italiaanse kruiden kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.