Bereiding
- Maak de venkel schoon en snijd in smalle repen. Hak het venkelgroen grof en houd apart.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Bestrooi het vlees met paprikapoeder.
-
Bak de vleesreepjes in de hete margarine lichtbruin. Bak de venkel en de knoflook even mee.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en verkruimel de rode peper erboven. Laat de saus 10 minuten op lage stand koken.
-
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de pasta door de saus. Strooi het venkelgroen erover.
Variaties
Vervang de vleesreepjes door roerbakreepjes voor een vegetarische maaltijd. Wil je zeker weten dat je vleesvervanger in de Schijf van
Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies
Ik Gezond?-app. Of lees het etiket. Bekijk de criteria voor een goede vleesvervanger.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.