Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de walnoten grof en rooster ze in een droge pan licht.
- Was de bosui en snijd in smalle ringen.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in plakken.
-
Verwarm de olie en bak hierin de groente enkele minuten.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met Provençaalse kruiden en peper. Laat de saus enkele minuten inkoken.
- Meng er de bosui door.
-
Verdeel de groentesaus over de pasta en strooi de noten erover.
Variaties
Vervang de roerbakgroente door groente naar smaak, zoals aubergine, courgette en paprika. Gebruik in plaats van penne andere volkorenpasta.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomatenblokjes afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in een soep.