Bereiding
- Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Hak de walnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan licht.
- Snijd het bosuitje in smalle ringen.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakken.
-
Verwarm de olie en roerbak hierin de groente enkele minuten.
-
Bak de paddenstoelen kort mee.
-
Voeg de tomatenblokjes met wat Provençaalse kruiden en peper toe. Laat de saus enkele minuten pruttelen.
-
Roer er de ringetjes bosui door.
-
Verdeel de groentesaus over de pasta en strooi de noten erover.
Variaties
In plaats van 400 gram roerbakgroente kun je ook kiezen voor 1 aubergine, 1 courgette en 1 rode paprika. En in plaats van penne kun je ook andere volkorenpasta kiezen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomatenblokjes afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in een soep.