Bereiding
- Snijd de pistolets open en besmeer met halvarine en zuivelspread.
- Breng op smaak met peper.
- Laat eventueel de frambozen ontdooien. Prak de frambozen fijn en verdeel over de pistolet.
- Was de basilicum en snijd klein.
- Strooi de basilicum over de frambozen, druppel er wat balsamicoazijn over en klap de pistolets dicht.
Variaties
Ook lekker met aardbeien, (blauwe) bessen of plakjes nectarine of perzik.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Frambozen:
Frambozen bewaar je het beste in een papieren zak in de koelkast. Zorg dat ze niet vochtig worden: leg ze eventueel op keukenpapier om vocht te absorberen. Frambozen kunnen worden ingevroren in een afsluitbaar bakje/vershoudzakje.