Bereiding
- Pel de uien. Snijd de helft fijn en snijd de rest in halve ringen.
-
Maak de peper schoon. Snijd de helft fijn en de rest in ringen.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Meng het gehakt met de fijngesneden ui, de koriander en fijngesneden peper.
-
Vorm er 1 burger per persoon van en laat afgedekt 20 minuten in de koelkast opstijven. Was je handen.
-
Was de tomaten en snijd in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de rest van de ui zacht.
-
Bak de tomaat en de rest van de peper enkele minuten mee.
- Schep in een kom en voeg de azijn toe. Laat de relish afkoelen.
-
Verwarm de grillpan en bak de burgers in 10 minuten aan beide kanten bruin en gaar.
-
Snijd de broodjes open en rooster de snijkanten lichtbruin en krokant.
-
Was de sla en dep droog.
-
Beleg de broodjes met sla, een burger en wat tomatenrelish. Serveer de rest van de relish erbij.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het
etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.