Bereiding
- Pel de sjalot en snijd hem klein.
-
Maak het pepertje schoon, verwijder de pitjes en snijd het fijn.
-
Maak de paddenstoelen schoon. Snijd de oesterzwammen in repen en de champignons in plakjes.
-
Pureer de tomatenblokjes met een staafmixer of in de keukenmachine.
-
Verwarm de margarine en fruit hierin de sjalot glazig.
-
Bak de paddenstoelen en het pepertje kort mee.
-
Voeg de gepureerde tomaten en 100 ml water toe en kook de soep een paar minuten.
-
Was de basilicum en knip het klein.
-
Strooi de basilicum over de soep.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar champignons in een papieren zak of plastic bakje. Rauwe champignons zijn in de koelkast nog 3 dagen houdbaar. De overige champignons kunnen verwerkt worden in dit roerbakgerecht met wasabi en noedels.