Bereiding
- Schil de pompoen, verwijder de strengen en pitten. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Kook de pompoen in water met de helft van de dille in 10 minuten gaar.
-
Roer de zuivelspread met een 1/3 van de melk tot een saus en warm dit even door.
- Breng de saus op smaak met peper en de rest van de dille.
-
Giet de gare pompoen af en meng de saus erdoor.
-
Serveer de aardappelpuree en de tartaar bij de pompoen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Zuivelspread:
Bewaar de zuivelspread in het gesloten kuipje nog ongeveer 1 week in de koelkast. Gebruik een schoon mes om wat uit het kuipje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Maak er een lekkere boterham mee, bijv. met een kruidenspread.