Materialen
Grillpan, staafmixer/keukenmachine
Bereiding
- Maak de pompoen schoon en snijd in blokjes.
- Was de bleekselderij en snijd in stukken.
- Doe de pompoen, bleekselderij, het water en bouillontablet in een pan en kook de groenten in 15 minuten gaar.
- Snijd het brood in repen, druppel er olie over en bestrooi met oregano.
- Rooster het brood in een hete grillpan lichtbruin.
- Snijd de tofu in blokjes.
- Verhit de resterende olie en bak de tofublokjes goudgeel en breng op smaak met de goulashkruiden.
- Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine glad.
- Roer de tofu door de soep en breng op smaak met peper en citroensap.
- Verwarm de soep goed door.
- Hak de walnoten grof.
- Garneer de soep met de noten en serveer het gegrilde kruidenbrood erbij.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.