Bereiding
- Maak de pompoen schoon en
snijd in stukken.
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- Bak de ui, knoflook en de helft van de gemberpoeder in helft van de margarine.
- Voeg de pompoen, het water en stukje bouillontablet toe en kook in 15 minuten gaar.
- Laat de tofu uitlekken
en snijd in blokjes.
- Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
- Was de appel en snijd in blokjes.
- Bak de tofu in rest van de margarine lichtbruin.
- Voeg de bosui, appelblokjes, de rest van de gemberpoeder en peper toe.
- Pureer de gare pompoen in een keukenmachine of met een staafmixer.
- Spoel de zwarte bonen af in een zeef, voeg toe aan de soep en breng aan de kook.
- Schep het appel-tofumengsel op de soep. Serveer met brood.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.