Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak het lof schoon en snijd het in smalle repen.
-
Hak de amandelen grof.
-
Snijd de tofu in blokjes.
-
Bak de tofu in de hete margarine zacht.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en wat nootmuskaat een puree.
-
Meng het lof erdoor en warm de stamppot goed door.
-
Schep de amandelen erdoor en schep de tofu erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast. Maak er dit lekkere pastagerecht mee.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.