Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Laat de tofu uitlekken
en snijd in blokjes. Bestrooi met chilipoeder.
- Was de tomaten en snijd in stukjes.
-
Pel de sjalot of ui en snijd klein.
-
Verwijder eventueel de pitjes van de rode peper en snijd in smalle reepjes.
-
Was de bosui en snijd in ringen.
-
Maak de andijvie schoon en snijd in smalle repen.
-
Klop een dressing van de honing, azijn, de helft van de olie en wat peper.
-
Meng de dressing door de andijvie.
-
Verwarm de rest van de olie in een wok en bak hierin de tofu lichtbruin.
-
Voeg de tomaten, sjalot en reepjes peper toe en bak dit kort mee.
-
Schenk het water erbij en warm het geheel goed door.
-
Schep de bosui erdoor en breng het gerecht op smaak met wat gerookt paprikapoeder.
- Serveer de andijviesalade en rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.