Bereiding
- Maak de sinaasappel schoon. Rasp wat van de schil en pers het sap uit.
- Laat de rozijnen een paar minuten in het sinaasappelsap koken.
-
Snijd de rode kool fijn.
-
Meng het sinaasappelsap met de rozijnen door de kool en kneed goed door. Laat 1 uur afgedekt op een koele plaats staan.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes. Meng er wat geraspte sinaasappelschil en peper door. Laat de tofu afgedekt een half uur staan.
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Breng de rode kool op smaak met de olie, azijn en wat tijm.
-
Bak de tofu in de margarine aan alle kanten lichtbruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak een puree van de aardappelen, melk en peper.
-
Serveer de rode koolsalade met de tofu en aardappelpuree.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.