Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Schil de aardappelen en rasp grof.
-
Klop de eieren los en meng met wat peper door de aardappelen. Druk het mengsel in een lage ovenschaal.
-
Bak de aardappelen in de hete oven in 10 minuten goudgeel en gaar.
-
Was de courgette en schaaf in dunne plakken.
-
Pel de ui en snijd in halve ringen.
-
Verdeel de courgette en ui over de rösti.
-
Pers de knoflook uit in een kommetje. Voeg wat peper, oregano en de olie toe.
-
Druppel dit over de groente.
- Verdeel de spekjes over de groente.
-
Bak de röstikoek in de hete oven in 10-12 minuten verder gaar.
Extra informatie
Wil je zeker
weten dat je vleesvervanger in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies Ik Gezond?-app. Of lees het etiket. Bekijk de criteria
voor een goede vleesvervanger.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.