Bereiding
- Roer de draadjes saffraan door wat heet water en laat dit een paar minuten staan.
-
Breng het water met de bouillontablet aan de kook. Voeg de saffraan met het water toe.
- Bereid de couscous met de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en knoflook fijn.
- Snijd de pompoen en de broccoli in blokjes.
-
Fruit de ui en knoflook in de olie.
-
Voeg de pompoen toe en stoof in 10 minuten gaar met een deksel op de pan.
-
Voeg de broccoli toe en stoof een paar minuten mee.
-
Hak de amandelen grof.
-
Bak de amandelen en pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
-
Meng de noten door de couscous en breng op smaak met wat ras el hanout. Serveer de groente erop.
Variaties
Je kunt saffraan vervangen door een mix van kurkuma, kerrie en paprika.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Broccoli:
Bewaar broccoli in een verpakking in de koelkast. Het blijft ongeveer 3-5 dagen goed in de koelkast. Gebruik een rest in een maaltijdsoep.