Bereiding
- Laat de boerenkool ontdooien en laat uitlekken.
-
Pel de knoflook.
- Hak de helft van de walnoten grof en houd apart.
-
Pureer de rest van de walnoten met een staafmixer of in de keukenmachine fijn.
- Pureer de knoflook en boerenkool mee. Voeg de olijfolie en geraspte kaas toe.
- Was de broccoli, verdeel in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Was de tomaten en halveer ze. Meng door de warme broccoli.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd pastawater apart en giet af.
- Was de citroen, rasp wat van de schil en knijp het sap uit.
-
Verdun de pesto met een beetje pastawater en breng op smaak met wat peper, citroenschil en citroensap.
-
Meng de pesto door de uitgelekte spaghetti en warm kort door. Voeg broccoli en tomaten toe.
- Garneer met de overgebleven walnoten.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.