Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Was de wortel en snijd in blokjes.
-
Laat de linzen uitlekken.
-
Verwarm de olie in een braadpan. Fruit hierin de ui, knoflook en wortel.
-
Voeg de linzen, tomatenblokjes, peper en oregano toe en laat de saus 15 minuten pruttelen met de deksel op de pan.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de amandelen grof.
-
Was de basilicum en scheur doormidden
-
Serveer de spaghetti met de tomaten-linzensaus.
- Garneer met de gehakte amandelen en basilicumblaadjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Amandelen:
Bewaar amandelen goed afgesloten op een koele, donkere en droge plek.
Gebruik ze voor deze frisse smoothiebowl met mango.
Heb je saus over? De volgende dag smaakt hij nog lekkerder. Invriezen kan ook.