Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd fijn.
-
Was de bleekselderij en snijd in boogjes.
-
Was de linzen in een zeef en laat goed uitlekken.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de ui en bleekselderij zacht. Fruit de knoflook en wat peper kort mee.
-
Voeg de tomatenblokjes, oregano en linzen toe en giet er wat water bij.
-
Breng de saus aan de kook en laat de linzen in 20 minuten hierin gaar worden. Roer af en toe om en voeg indien nodig extra water toe.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de amandelen grof.
-
Was de basilicum en snijd grof.
-
Breng de saus op smaak met wat peper en serveer met de spaghetti.
-
Strooi de amandelen erover en garneer met de basilicum.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Bleekselderij:
Bewaar een restje bleekselderij in de koelkast. Verpak het in vershoudfolie of in een afgesloten bewaarbakje. Blancheer bleekselderij kort voor invriezen. Of maak een heerlijke bruine bol met eiersalade met de rest van de bleekselderij.