Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
-
Fruit de ui en de knoflook met wat peper een paar minuten zacht in de olie.
-
Voeg 100 ml water met de zuivelspread toe en roer dit goed door.
-
Schep de tuinboontjes erdoor en laat de tuinboontjes in een paar minuten gaar worden.
-
Kook intussen de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Snijd de zalm in reepjes.
-
Was de salie en snijd de blaadjes in reepjes.
-
Roer de zalm en de salie door de tuinbonensaus.
-
Giet de spaghetti af en meng de spaghetti door de tuinbonensaus.
Ingrediënten over?
Zuivelspread:
Bewaar zuivelspread in de gesloten verpakking maximaal 1 week in de koelkast. Gebruik een schoon mes om wat uit het kuipje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels.
Maak met zuivelspread een romige kruidenspread op brood.