Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de bosui, rode peper en knoflook schoon en snijd dit klein.
-
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten beetgaar.
-
Fruit de bosui met de knoflook en rode peper in de olie zacht.
-
Bak de eieren in een scheutje olie.
-
Meng het uimengsel door de gare rijst.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Hak de pinda's heel fijn.
-
Giet de sperziebonen af.
-
Strooi de peterselie en de pinda's over de rijst en de sperziebonen en serveer de gebakken eieren erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Peterselie:
Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar of vries de kruiden in.
Video sperziebonen met rijst
Bekijk de
receptvideo sperziebonen met rijst op YouTube.