Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en snijd doormidden.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Snijd de ansjovis in stukjes.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 5-10 minuten beetgaar.
- Bak de knoflook zacht in de olie. Warm de stukjes ansjovis mee en voeg de azijn toe.
-
Meng dit door de nog warme sperziebonen.
-
Snijd de olijven in plakjes en meng door de sperziebonen. Laat de salade afkoelen.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Dep de vis droog, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak de vis voorzichtig aan een kant lichtbruin. Zet de warmtebron laag en stoof de vis met de deksel op de pan in 6-8 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
- Maak van de aardappelen met de melk een puree. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
- Serveer de aardappelpuree bij de sperziebonensalade en de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.